Sis equips disputaran la 36a edició de la Marató de l'Olímpyc Floresta de futbol sala


  • Comparteix:

Can Llobet acull una nova edició de la Marató de l'Olímpyc Floresta / Font: Mont Carvajal

Can Llobet acull una nova edició de la Marató de l'Olímpyc Floresta / Font: Mont Carvajal

La 36a edició de la Marató de l'Olímpyc Floresta es disputarà entre aquest divendres i dissabte al pavelló de Can Llobet amb la participació de sis conjunts. La competició es disputarà en format de lligueta i els quatre primers classificats accediran a les semifinals. El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, ressalta que esperen una festa del futbol sala, tot i la baixa participació.

Lluny queden aquelles edicions on hi havia una vintena d'equips, però l'esperit de la Marató de l'Olímpyc Floresta continua ben viu. 10 conjunts van participar a la darrera edició i enguany seran sis els equips que lluitaran per quedar campions. El torneig s'inicia divendres a dos quarts de nou de la nit i s'allarga fins a dos quarts d'una de la matinada. Dissabte al matí es reprèn la competició i la final està prevista cap a les set de la tarda. El president de l'Olímpyc, Àngel Ruiz, destaca la poca participació, però es mostra content perquè ja són 36 anys organitzant aquesta competició. Els dos primers classificats reben una copa i el campió té la inscripció gratuïta per a la propera edició.




Àngel Ruiz

Aquest any tenim menys participants, però teníem ganes d'organitzar el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.