El Futbol Sala Sant Cugat presenta aquest divendres els seus 19 equips per al nou curs

La presentació començarà a dos quarts de vuit de la tarda al pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de l'any passat / Foto: Futbol Sala Sant Cugat

Imatge de la presentació de l'any passat / Foto: Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat presentarà tots els equips del club aquest divendres amb un acte que començarà a dos quarts de vuit de la tarda al pavelló de la Guinardera. La presentació comptarà amb la presència dels 19 conjunts i els 230 jugadors i jugadores que protagonitzaran la temporada 2019-2020 del club santcugatenc. La cita donarà el tret de sortida a un curs esportiu ple de reptes pels vermell-i-negres, entre els quals destaquen el retorn a Tercera del sènior masculí i la consolidació de l'equip femení a la part alta de Primera Catalana.

La pèrdua dels equips aleví i infantil és el contrapunt negatiu de la temporada. Des del club ho atribueixen a les dificultats que tenen els nens del centre de Sant Cugat per desplaçar-se fins a les instal·lacions de la Guinardera. Per altra banda, el Futbol Sala Sant Cugat vol apostar per la secció femenina, amb l'assignatura pendent d'atraure a més jugadores de les escoles locals.

L'entitat ha confirmat que organitzarà aquest desembre la quarta edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, que una vegada més mostrarà la seva vessant més solidària amb la recollida de joguines per a infants hospitalitzats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.