El Futbol Sala Sant Cugat inicia la lliga amb triomf davant el Parets

Els de Manel Muñoz han dominat el partit en tot moment en la seva estrena després de perdre la categoria

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat supera (5-2) el Parets a la jornada inaugural del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. Els vermell-i-negres no han patit per endur-se la primera victòria d'una temporada on l'objectiu passa per retornar el més aviat possible a la Tercera Divisió Nacional. Els de Manel Muñoz jugaran la propera jornada a la pista del Pineda de Mar.

El partit s'ha posat de cara els santcugatencs ben aviat, amb dos gols a favor en els primers cinc minuts del partit. El Parets ha intentat complicar la vida al Futbol Sala Sant Cugat amb una pressió elevada, però els visitants han sabut tenir la paciència i el control necessaris per superar-la i generar ocasions de perill. Josep Puig ha fet la primera diana santcugatenca al minut 4, i segons més tard, Miquel Redon ha ampliat distàncies. El Parets ha aconseguit retallar distàncies cinc minuts més tard, però els santcugatencs ha aprofitat la superioritat numèrica després de l'expulsió d'Israel Martín per tornar a posar terra de per mig amb un gol d'Aaron Guirao.

A l'inici de la segona meitat, Marc Juncosa ha fet un 1 a 4 que ha donat confiança als jugadors per dominar el partit i provar de sentenciar-lo. A falta de set minuts per al final, el Parets ha començat a jugar amb cinc atacants, però els de Manel Muñoz s'han defensat sense massa dificultats. A 38 segons per al final, Raul Fuentes ha fet el 2 a 4 i Marc Massana, a porta buida, ha sentenciat el partit als darrers instants.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, ha explicat que l'equip ha d'anar 'partit a partit' en aquest curs en una nova categoria i que es tracta d'una victòria 'molt important'.

Manel Muñoz

Era important sumar els tres punts en el primer partit de lliga. Hem d'agafar una dinàmica positiva per anar partit a partit. Estem a una nova categoria i ens hem d'adaptar.