L'Olímpyc veu penalitzats dos minuts de desconcentració i perd a casa contra l'Arrahona

Després d'una primera meitat molt competida, els sabadellencs han golejat als florestans per acabar imposant-se per 3 a 9

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta perd a casa contra l'Arrahona (3-9) i suma la tercera derrota en quatre partits de la temporada al grup 1 de la Tercera Divisió Nacional. Els de Nico Montoya han marxat al descans amb empat, però al segon període els visitants han acabat golejant als florestans. Una derrota que deixa l'equip santcugatenc tercer per la cua amb tres punts i amb la necessitat de reaccionar la setmana que ve contra el Sant Joan de Vilassar a domicili.

L'Olímpyc ha estat el primer en perforar la porteria rival al minut 3 gràcies a un gol de Eduard Garcia. La resposta de l'Arrahona no s'ha fet esperar, i tres minuts més tard Raul Martín ha posat les taules en el marcador. Una dinàmica que s'ha repetit durant tota la primera meitat, amb els florestans posant-se per davant en el marcador i el sabadellencs retallant distàncies. D'aquesta manera, el partit ha arribat al descans amb el resultat de 3 a 3.

A la represa, i en dos minuts de desconcentració dels florestans, l'Arrahona ha marcat tres gols aprofitant-se de les errades defensives dels rivals. Una gerra d'aigua freda letal per a l'Olímpyc, que han vist com els de Sabadell encara ampliaven més la distància als minuts finals per posar el definitu 3 a 9 en el marcador.

L'entrenador dels florestans, Nico Montoya, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que l'equip necessita refer-se del cop i tornar a competir 'com ho ha fet en els darrers tres partits i en la primera meitat contra l'Arrahona'.

Nico Montoya

Pot ser és un marcador excessiu per tot el que s'ha vist en el partit. Toca seguir millorant i tornar a competir com ho hem fet als tres partits anteriors.