El Futbol Sala Sant Cugat s'imposa al Cardedeu en un partit molt disputat a domicili

Els vermell-i-negres guanyen per 3 gols a 6 tot i oferir dubtes a la primera meitat

Fotografia d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat ha guanyat (3-6) a la pista del Cardedeu en un partit molt obert corresponent a la jornada 4 del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. Tot i començar perdent a la primera meitat, els homes de Manuel Muñoz han capgirat el marcador a la represa del partit i han dominat clarament la segona part disposant de nombroses ocasions, entre les quals destaquen vuit xuts al pal.

De no ser per la fusta, el marcador podria haver estat mol més abultat. És per això que l'entrenador del Sant Cugat, Manel Muñoz, considera que 'el resultat és enganyós'. 'Va ser un partit en què vam haver de picar pedra però podríem haver guanyat per 3 a 10', ha assegurat el tècnic vermell-i-negre.

Sigui com sigui, el cas és que el Futbol Sala Sant Cugat ha estat capaç de neutralitzar el 2-0 inicial amb gols d'Ismael Castillo i Raul Prados. Un gol en pròpia porta del Cardedeu al minut 33 va inclinar la balança a favor dels santcugatencs, establint el 2-3. A partir d'aleshores, els homes de Muñoz han jugat més alliberats fins aconseguir el 3-6 final.

Amb aquest resultat, el Sant Cugat es retroba amb la victòria després de dues derrotes consecutives i es col·loca sisè a la classificació. El conjunt vallesà recupera les bones sensacions per rebre a casa el Sant Julià de Ramis la setmana que ve.

Manuel Muñoz

No és normal llançar vuit piolets al pal. Va ser un partit d'anar picant pedra, però jo crec que el resultat és enganyós. Podríem haver guanyat per 3-10.