El Futbol Sala Sant Cugat doblega el Montcada i encadena la tercera victòria consecutiva

Els vermell-i-negres s'imposen a domicili enmig d'un festival de gols (4-10)

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat ha golejat el Montcada per (4-10) en el partit corresponent a la jornada 6 del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. Tot i que els locals han obert la llauna a l'inici del matx, els homes de Manel Muñoz han capgirat el marcador amb una remuntada elèctrica

Els locals han marcat primer, però la remuntada no s'ha fet esparar abans del descans liderada per Aaron Guirao. En menys de tres minuts, el jugador santcugatenc ha anotat un hat-trick que ha posat el 2 a 4 abans del descans per certificar el tercer triomf consecutiu. A la represa del partit, un Montcada combatiu ha plantat cara propiciant un estira-i-arronsa en el marcador, fins a deixar-lo en un 4 a 5. Al minut 29, el Sant Cugat només guanyava per un gol de diferència. Malgrat tot, l'entrenador dels vermell-i-negres, Manel Muñoz, considera que 'el resultat mai ha arribat a perillar' perquè sempre 'hi havia un gol més' que 'posava terra pel mig' per al Sant Cugat.

En els últims 10 minuts, els vermell-i-negres han posat una marxa més en atac i s'han fet els amos i senyors del partit. Han anotat cinc gols seguits que han servit per sentenciar el Montcada per un contundent 4 a 10 final. Amb aquest marcador, el Sant Cugat encadena tres victòries consecutives que reforcen la seva posició a la part alta de la classificació. La setmana que ve disputaran el derbi vallesà a domicili contra el Rubí.