L'Olímpyc Floresta planta cara a la pista del líder, l'Arenys, però acaba perdent

Els florestans es veuen superats en el segon temps per errades individuals

Imatge d'arxiu / Font: Guillem Babitsch

L'Olímpyc Floresta perd (4-3) a la pista del líder, l'Arenys de Munt, a la jornada 9 del grup 1 de la Tercera Nacional de futbol sala. Els florestans marxen al descans amb empat (1-1), però a la represa veuen com els locals aprofiten les errades en defensa dels de Nico per endur-se els tres punts. L'Olímpyc és desè amb 12 punts, a quatre del descens i aquesta propera jornada rebrà el Jesus Maria, quart classificat.

L'entrenador de l'Olímpyc, Carlos Nicolás, ressalta la bona primera part dels seus jugadors.