L'Olímpyc Floresta presenta els seus 12 equips i 150 jugadors al pavelló de Can Llobet

El club florestà enceta oficialment un curs on vol continuar oferint una oferta de qualitat de futbol sala al barri


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ha presentat aquest dissabte els 12 equips i els 150 jugadors que conformen el club aquesta temporada en un acte que ha tingut lloc al pavelló de Can Llobet. La celebració ha aplegat desenes de persones que han volgut estar presents a les graderies de l'equipament per donar el tret de sortida oficial a un curs on el club florestà vol mantenir la il·lusió dels darrers anys i continuar oferint una bona oferta de futbol sala al barri. La presentació ha tingut lloc enmig de la jornada esportiva d'aquest cap de setmana, ja que s'ha celebrat després del partit del sènior femení i abans del duel del primer equip masculí.

Després d'un acte en el qual la dotzena de conjunts de l'Olímpyc han anat desfilant pel pavelló, els 150 integrants de l'entitat han posat el punt final cantant l'himne que es va crear amb motiu dels 40 anys del club i s'han fet una fotografia conjunta. El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, ha explicat que el club es marca els mateixos objectius de cada any i ha posat el focus en la secció femenina. El president ha remarcat la seva voluntat de fer créixer el planter femení i consolidar els equips ja existents.

Pel que fa al pavelló, Ruiz ha reconegut que la pista de Can Llobet s'ha anat millorant 'poc a poc' però que cal continuar 'demanant millores per poder seguir-la oferint a les famílies del barri'.




Àngel Ruiz

El tema de les instal·lacions és un tema que hem d'anar treballant. Hem de continuar millorant i demanant que la instal·lació sigui el màxim de bona possible per poder-la oferir a les famílies del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.