El Torneig del Futbol Sala Sant Cugat recapta prop de 2.000 euros per a l'ONG Open Arms

Més d'una quinzena d'equips de tot Catalunya han participat al torneig solidari


  • Comparteix:

La 5a edició del torneig solidari Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat, ha recaptat prop de 2.000 euros per a l'ONG Open Arms. La competició s'ha disputat entre divendres i dissabte al pav 3 de la Rambla del Celler i a la Guinardera des de la categoria benjamí fins a la cadet. Una quinzena de clubs de tot Cataunya han participat en aquesta competició que ja és un clàssic del futbol sala nadalenc.

El pavelló de la Guinardera s'ha dividit en dues pistes per acollir les categories benjamí i aleví i on s'han vist partits molts disputats amb molta tensió competitiva i gols de tots els tipus. Els petits esportistes han demostrat el seu talent sobre el parquet de la Guinardera i amb les diferents dianes que desfermaven l'alegria per uns i la tristor per altres. Tot i les ganes de guanyar, final dels partits i màxima esportivitat entre els conjunts participants.

El Pav 3 també ha acollit el torneig però a la categoria infantil i cadet. Els gols també s'han vist en aquest equipament i la lluita dels equips també és un factor que cal destacar. Una 5a edició del torneig que uneix el futbol sala i la solidaritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.