L'Olímpyc vol millorar el rendiment al 2020 i el Futbol Sala Sant Cugat apropar-se a l'ascens

L'Olímpyc anhela regularitat i el Futbol Sala Sant Cugat mirar amunt


  • Comparteix:

L'Olímpyc vol seguir progressant al 2020 / Font: Guillem Babitsch

L'Olímpyc vol seguir progressant al 2020 / Font: Guillem Babitsch

L'Olímpyc Floresta ocupa la desena plaça al grup 1 de la Tercera Divisió amb 16 punts, nou per damunt del descens. Els florestans, amb nou tècnic, Nico Egea, ha anat de menys a més i ha cercat la regularitat en el joc i en els resultats. El Futbol Sala Sant Cugat és tercer al grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana, a quatre punts de l'ascens. L'objectiu per al 2020 d el'equip de Manel Muñoz és retornar a la categoria perduda.

L'Olímpyc vol fer un salt de qualitat

Els florestans són desens amb 16 punts i amb un balanç de cinc victòries, un empat i sis desfetes. Els de Nico Egea han apostat per una plantilla jove i que ha aconseguit uns resultats regulars en el dos últims mesos. La permanència sembla que serà bastant fàcil i ara cal veure si l'equip pot escalar algunes posicions en aquest 2020.

El Futbol Sala Sant Cugat, l'ascens a l'horitzó

Els santcugatencs han redreçat el mal inici de competició i han sumat quatre victòries en els darrers cinc partits. Aquest fet ha impulsat l'equip santcugatenc fins a la tercera posició amb 21 punts, a quatre del segon, el Rubí, i a nou del líder invicte, el Mataró B. Els vermell-i-negres són conscients que la primera plaça és complicada, però la segona posició és més propera i també dona dret a l'ascens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.