L'Olímpyc Floresta esgarrapa un punt final davant el cuer, el Cover Premià

Els florestans han assolit l'empat a cinc minuts del final davant l'últim classificat

Imatge d'arxiu / Font: Guillem Babistch

L'Olímpyc Floresta ha empatat (3-3) davant el Cover Premià a la jornada 13 del grup 1 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans s'han avançat amb un 2 a 0, però els visitants han capgirat el marcador en el segon temps. Un gol de Victor Olivera, a cinc minuts del final, ha permès que els de Nico Montoya aconsegueixin sumar un punt davant el cuer.

L'Olímpyc Floresta no ha pogut iniciar l'any amb triomf i ha empatat amb el Premià. Els locals s'han posat per davant en el marcador amb gols de Daniel Feixa, al minut 9, i Pau Ruiz, al 15. Els del Maresme han retallat distàncies abans d'arribar al descans. A la represa, els visitants han capgirat el marcador en quatre minuts, del 25 al 29. Finalment, Victor Olivera ha signat l'empat al minut 34. Els de Nico Montoya són onzens i visitaran la propera jornada la Unión B, sisè classificat.