L'Olímpyc ensopega a casa amb el Montsant i torna a perdre després de sis jornades

Els florestans s'han vist superats per un intens Montsant que continua en descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Guillem Babistch

Imatge d'arxiu / Font: Guillem Babistch

L'Olímpyc Floresta ha caigut derrotat (2-3) davant el Montsant a la jornada 18 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els florestans s'han vist per un intens equip visitant que sempre ha anat amb una marxa més durant el partit. Els de Nico tornen al camí de la derrota després de sis jornades sense fer-ho. L'Olímpyc ocupa la mitja taula i la propera jornada juga a la pista de l'Arrahona, cinquè.

L'Olímpyc Floresta s'ha avançat ben aviat, al miunt 5, a través de Victor Olivera. Únicament ha estat un miratge perquè Alberto Fernandez, al minut 7, ha establert l'empat. Els visitants han seguit amb màxima intensitat i Ramon Pico, al minut 10, ha establert l'1 a 2 amb el qual s'ha arribat a la mitja part. A la represa, l'Olímpyc he empatat, a través de Bernat Batllori, establint el 2 a 2.

El Montsant ha seguit amb una marxa més i Alberto Fernández ha establert el 2 a 3 definitiu. El tècnic de l'Olímpyc, Nico, admet que s'han vist superats per un contundent equip visitant.





Nico

Ens han superat en intensitat i hem fet un mal partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.