El femení de l'Olímpyc Floresta encara les últimes 10 jornades amb l'objectiu de recuperar la bona dinàmica

El conjunt florestà és novè a la Primera Catalana, tres punts per sobre de la zona de descens


  • Comparteix:

El primer equip femení de l'Olímpyc Floresta / Foto: Cedida

El primer equip femení de l'Olímpyc Floresta / Foto: Cedida

El primer equip femení de l'Olímpyc Floresta encara les últimes 10 jornades amb l'objectiu de recuperar la bona dinàmica i allunyar-se de la zona de descens al grup 1 de la Primera Catalana. Les de Gerard Zorita són novenes amb 20 punts, tres per sobre de la zona de descens que actualment marca el Caldes B. Tot i començar la temporada amb una sèrie de bons resultats i cinc victòries consecutives com a local, l'equip florestà ha perdut pistonada i va arribar a encadenar quatre derrotes consecutives després de l'aturada per vacances de Nadal. Ara, l'Olímpyc encadena dues jornades sense perdre i diumenge rebran al pavelló de Can Llobet el Sabadell B, el líder de la categoria.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Zorita, ha explicat que les baixes que pateix l'equip estan provocant la mala dinàmica de resultats. Zorita espera poder recuperar com abans millor les jugadores lesionades per acabar la temporada 'el més amunt possible'. El conjunt firma un balanç de sis victòries, dos empats i set derrotes.




Gerard Zorita

Ara portem una ratxa una mica negativa ja que tenim algunes baixes. És una dinàmica que costa perquè estem entrenant amb poques jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.