L'Olímpyc Floresta empata en els darrers minuts davant l'Olesa

Víctor Olivera, amb dos gols consecutius, clau per assumir la igualada dels florestans

L'Olímpyc Floresta no passa de l'empat davant l'Olesa / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) contra l'Olesa a la cinquena jornada del grup 3 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han aconseguit un empat agònic, amb dos gols de Víctor Olivera en els darrers minuts, davant un rival que encara no havia puntuat. L'equip dirigit per Carlos Nicolás suma un punt i arriba a la jornada de descans amb un total de 8, amb un balanç de dues victòries, dos empats i una única derrota.

L'Olesa s'ha avançat abans dels primers 10 minuts (1-0), mitjançant Adrià Diéguez, que ha posat en avantatge els locals.

En el segon temps, els locals s'han distanciat de dos gols en dues ocasions, però no han sabut mantenir l'avantatge i els florestans han estat capaços de recuperar-se.

A menys de 10 minuts per al final, els visitants estaven dos per sota (3-1) i semblava que encaixarien la segona derrota consecutiva, però Víctor Olivera, amb dues dianes seguides, ha situat l'empat final al marcador (3-3).

El tècnic de l'Olímpyc, Carlos Nicolás, creu que el matx ha estat "un partit típic de pretemporada on els dos equips han notat la falta d'entrenaments i la falta d'efectius a les sessions". Nico ressalta que "les accions han anat de porteria a porteria sense massa control".

L'Olímpyc Floresta empata i es col·loca quart, amb 8 punts. La propera jornada descansarà i tornarà a competir quan rebi el Vacarisses d'aquí a dues setmanes.

Carlos Nicolás

El partit semblava de pretemporada perquè els dos equips notem la falta d'entrenaments.