L'Olímpyc Floresta es deixa empatar en el darrer minut de partit davant el Vacarisses

Els florestans empaten (4-4) contra un Vacarisses molt intens en atac

L'Olímpyc Floresta no guanya després que el Vacarisses empati en el darrer minut /Font: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta empata (4-4) contra el Vacarisses a la setena jornada del grup 3 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans s'han deixat empatar en els darrers minuts on els visitants han aprofitat la superioritat numèrica jugant amb porter-jugador. Els de Carlos Nicolás segueixen a la meitat de la classificació i es troben a un punt de les fases d'ascens. La propera jornada, l'Olímpyc Floresta visitarà la pista del Castelldefels, últim de la lliga.

El partit ha començat amb grans intervencions dels porters dels dos equips, sobretot del de l'Olímpyc, Pol Pérez, que ha permès que en els primers minuts no es mogués el marcador. En el minut 15 ha estat a punt d'arribar la jugada del partit. El porter del Vacarisses, Òscar Campa, ha sorprès a tothom regatejant-se a 4 jugadors rivals i fent una vaselina al porter de la Floresta, per poc, no ha estat gol.

El florestà Daniel Freixa ha pogut avançar al seu equip, però, a un metre d'una porteria completament buida, ha enviat la pilota per sobre dels tres pals. A dos minuts del final de la primera part, Adrià Santaolalla ha avançat als florestans en una falta assajada i executada a la perfecció. El marcador després dels primers 20 minuts ha estat d'1-0.

A la represa, els vacarissencs han empatat el partit en el minut 2. Els de Carlos Nicolás han reaccionat ràpidament i en una jornada de córner, Enric Pallé ha avançat als florestans. En el minut 7, després d'una gran jugada col·lectiva, Víctor Olivera ha marcat a plaer gràcies a la centrada d'Aaron Ikechukwu. Seguidament, l'àrbitre ha expulsat a Víctor Olivera per celebrar el gol amb Pau Ruiz, que es trobava a la grada per lesió.

El Vacarisses ha estat llest i ha aprofitat a la perfecció la inferioritat numèrica dels florestans a causa de l'expulsió de Víctor Olivera. Un minut després del gol dels locals, Pere Valle ha retallat distàncies i ha situat el 3-2 en el lluminós. També immediatament, el capità dels florestans, Miquel Verdaguer, ha marcat un golàs des de la frontal.

Els últims 10 minuts els visitants han dominat el joc per complet, emprant la tàctica de porter-jugador per aconseguir superioritat numèrica. A quatre minuts del final de l'enfrontament, el Vacarisses ha marcat i se situava a un gol de l'empat. Finalment, a l'últim minut de joc, Pere Aran ha empatat i el partit ha acabat amb un 4-4.

El tècnic, Carlos Nicolás, marxa insatisfet pel resultat, ja que "els errors" i "la fragilitat defensiva" els ha condicionat.