L'Olímpyc Floresta supera l'Arrahona i s'afiança a la part alta de la Tercera Divisió

Els florestans han hagut de patir, tot i el 3 a 0 inicial , amb una destacada actuació de Pol Pérez

L'Olímpyc Floresta ha superat (4-3) l'Arrahona a la jornada 10 del grup 3 de la Tercera Divisió en un matx molt igualat i que no s'ha decidit fins als darrers segons de partit. Els florestans s'han avançat amb un 3 a 0 a falta de 10 minuts per acabar el partit, però els sabadellencs han passat a jugar de cinc, amb porter-jugador, i s'han apropat fins als 3 a 2. Guillem Munté ha fet el quart, però els visitants han marcat el 4 a 3 a falta de dos minuts. Les aturades del porter florestà Pol Pérez han evitat l'empat dels visitants. Els de Carlos Nicolás segueixen a la part alta de la taula i lluiten per classificar-se pel play-off d'ascens.

El matx s'ha inciat molt mogut amb ocasions per a tots dos conjunts amb una alta intensitat a totes dues porteries. Un partit trencat des de l'inici i sense dominador clar. Adrià Santaolalla és qui ha obert el marcador per als florestans al minut 14 i tres minuts més tard, el porter Pérez ha marcat des de la seva pròpia àrea amb una perfecta vaselina establint el 2 a 0. Els sabadellencs han tingut un doble penal per retallar distàncies, però novament Pol Pérez ha tornat a ser protagonista amb una bona intervenció. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, noves ocasions per a tots dos equips, però el gol ha arribat de bàndol florestà a través de Pau Ruiz. 3 a 0 a falta de 10 minuts per acabar el matx. L'Arrahona ha jugat de cinc, amb porter jugador, i ha marcat dos gols situant el 3 a 2 a falta de quatre minuts per finalitzar el partit.

Quan més patia l'Olímpyc, recuperació de pilota i precisió de Guillem Munté a porta buida per establir el 4 a 2. L'avantatge poc ha durat i l'Arrahona ha establert el 4 a 3. Una pilota al pal dels sabadellencs i una aturada magistral de Pol Pérez han deixat el triomf a Can Llobet.

El tècnic, Carlos Nicolás, lloa la feina de l'equip a nivell defensiu, tot i que "de vegades marxem dels partits i perdem punts importants".