Desfeta de l'Olímpyc Floresta a la pista del líder

Els florestans cauen 7 a 1 davant el Pou Escorial


  • Comparteix:

Els florestans no tenen cap opció davant el Pou Escorial / Font: Cugat Mèdia

Els florestans no tenen cap opció davant el Pou Escorial / Font: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta de futbol sala ha perdut (7-1) a la pista del líder, el Pou Escorial, en la tretzena jornada de la Tercera Divisió Nacional Grup 3. Els florestans no han tingut cap opció davant un rival més superior i encertat en atac. Els de Carlos Nicolás segueixen en posició de fase d'ascens a tres punts dels sabadellencs.

Els de Sabadell han mostrat la seva superioritat des d'un principi, i ja al minut 5, Pol Montserrat ha avançat als locals. Tres minuts després, ha arribat el segon gol del Pou Escorial. Els florestans, sense cap opció per revertir la situació, han rebut dos gols més abans del final de la primera part i el marcador al descans ja era de 4-0.

A la represa, el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica que als primers 20 minuts. El bon joc del Pou Escorial els ha permès anotar tres gols més per sentenciar el partit. Els florestans sense cap possibilitat de remuntar, amb un marcador desfavorable de 7-0, han jugat els darrers minuts amb porter-jugador. Finalment, en el minut 39, Enric Pallé ha anotat el gol de l'honor i ha deixat un marcador final de 7-1.

El tècnic, Carlos Nicolás, admet que els rivals han estat "més superiors en intensitat i en atac". A més, explica que el Pou Escorial és "el millor equip de la competició i ho demostra en partits com el d'ahir".

A la propera jornada els florestans rebran a l'Olesa, penúltim classificat.


Carlos Nicolás

Rival molt superior en intensitat i concentració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.