L'Olímpyc Floresta tanca la temporada regular amb un triomf a la pista de l'Esparreguera

L'equip arriba de la millor manera possible a la fase d'ascens a Segona B


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta es manté ja a l'espera que surti el calendari de la fase d'ascens / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta es manté ja a l'espera que surti el calendari de la fase d'ascens / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha guanyat (1-2) a la pista de l'Esparreguera en la divuitena i última jornada del grup 3 de la Tercera Divisió de Futbol Sala. Els florestans, que ja havien assolit la classificació per a la fase d'ascens la setmana passada, han acabat el curs regular amb una nova victòria.

A l'equip li ha costat aconseguir el ritme i la intensitat que exigia el matx, però amb el pas dels minuts els visitants han estat més còmodes i han creat diverses situacions de perill.

De fet, han tingut ocasions per marxar al descans amb un marcador més ampli i no tan sols amb un gol d'avantatge (1-2). Les dianes de l'Olímpyc Floresta han estat obra de Miquel Verdaguer i Enric Pallé.

El segon temps li ha servit al tècnic, Carlos Nicolás, per plantejar i provar noves alternatives i formes de joc, amb la ment ficada en la fase d'ascens.

L'entrenador s'ha mostrat "molt content" amb la victòria i també per seguir amb "la bona dinàmica". Sobre la fase d'ascens, confessa que tenen "moltes ganes i il·lusió de fer-ho bé".

Amb aquest triomf, els florestans acaben la temporada regular en segona posició amb 34 punts, només un per sota del Pou Escorial. Ara, l'Olímpyc Floresta es manté a l'espera que surti el calendari de la fase d'ascens.






Carlos Nicolás

Molt content amb la victòria i en seguir amb la bona dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.