El Futbol Sala Sant Cugat s'allunya de la primera posició en perdre davant el líder

Els santcugatencs sumen la primera derrota de la temporada davant el Montcada

Fotografia de la primera plantilla del Futbol Sala Sant Cugat / Font: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut (5-3) a domicili contra el Montcada, en el partit corresponent a la vuitena jornada del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. El conjunt santcugatenc no ha sabut aprofitar les seves ocasions de gol i ha acabat perdent davant el líder de la competició. En la propera jornada de lliga, els de Manel Muñoz visitaran la pista del Sant Julià de Ramis, que ocupa l'onzena posició a la classificació.

El partit entre el Montcada i el Sant Cugat era una prova determinant per a tots dos conjunts de cara a l'ascens de categoria. Ambdós equips, conscients de la importància del matx, han sortit a controlar el partit mitjançant possessions llargues. Al minut 13 de partit, Cardenas ha avançat els locals i, minuts més tard, Josep Puig igualava el partit. L'enfrontament entre tots dos conjunts era un intercanvi d'ocasions constant i això ha fet que el partit resultés un festival ofensiu. Al minut 17, Cardenas ha tornat a posar el Montcada per davant, però, un minut abans del descans, Bernat González ha igualat el partit, que marxava al descans amb el 2-2 reflectit en el lluminós.

A la represa, els locals han fet valer la seva efectivitat per eixamplar el marcador. Els santcugatencs, en canvi, desaprofitaven les diverses ocasions de gol que tenien i provocaven transicions amb molt de perill per la porteria que defensava el porter santcugatenc, Alejandro Gutiérrez. Així doncs, al minut 24 ha arribat el gol d'Adil, que posava per davant als locals. A partir d'aquest instant, el Montcada ha aprofitat els intents ofensius dels de Manel Muñoz per ampliar el resultat. Al minut 33, Antonio ha posat el 4-2 al marcador i, posteriorment, Adil ha tornat a anotar, situant el 5-2 al lluminós. A les acaballes del matx, Javier Exposito ha acabat maquillant el resultat final, que ha estat de 5-3 a favor dels locals.

Amb aquesta derrota, que és la primera que encaixen en tota la temporada, els de Manel Muñoz queden situats a la tercera posició de la classificació a 4 punts del Montcada, que lidera la taula classificatòria.