L'Olímpyc perd contra el Laguna i segueix sense sumar cap victòria

Els florestans s'han avançat en el marcador, però les desconnexions en els minuts finals els han passat factura

En imatge un matx de l'Olímpyc Floresta d'enguany / Font: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha perdut (3-2) a la pista del Laguna a la quarta jornada de la fase d'ascens a la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans, que han començat dominant en el marcador, han vist com les opcions de puntuar s'esvaïen en els minuts finals del partit. Amb aquest resultat els de Carlos Nicolás, que encara no han sumat cap victòria, queden emplaçats a l'última posició de la classificació.

Els florestans han començat el partit dominant i amb el nivell de concentració que el compromís exigia. Tot i la igualtat entre tots dos conjunts, l'equip de Carlos Nicolás s'ha avançat ben aviat, al minut 9, a través de Pau Ruiz. Tot i que l'Olímpyc dominava el partit i tenia les ocasions més clares, el matx ha arribat al descans amb el mateix marcador.

A la represa, el domini dels florestans s'ha mantingut fins al minut 30, quan Enric Pallé ha situat el 0-2 favorable al conjunt visitant, Ara bé, minuts després, el Laguna ha sabut capgirar la dinàmica aconseguint transformar les diverses ocasions que tenia en gol. Al minut 31, Guillermo David López ha escurçat les diferències tot situant l'1-2 al lluminós i, instants després, el mateix Guillermo David López ha empatat el partit.

L'alegria ha durat ben poc als florestans, que s'han desconnectat del partit i no han sabut defensar les accions finals del matx. Quan restava 1 minut pel final del partit, Guillermo David López ha avançat el Laguna tot certificant el seu hat-trick personal. El matx, que ha finalitzat amb el resultat de 3-2 favorable al conjunt de Cambrils, deixa a l'Olímpyc Floresta cuer de la classificació i fora de la lluita per l'ascens a la Segona Divisió B de futbol sala.