L'Olympic afronta un altre derbi comarcal; aquesta jornada davant el Ripollet


  • Comparteix:

Segon derbi consecutiu de l'Olympic Floresta Hierros Lubesa, aquesta vegada com a local i davant el Ripollet, conjunt que ve d'empatar a dos gols en l'última jornada. Els florestans, que continuen a la part alta de la classificació, esperen millorar el seu joc i poder-se emportar els tres punts.

Amb l'objectiu de no patir per les decisions dels àrbitres, com va passar en el derbi de la setmana passada a Rubí, i amb la mentalitat de tenir més efectivitat de cara a porteria l'Olympic Floresta encara el segon derbi comarcal en quinze dies. Els blanc-i-blaus, ja que no van aconseguir la victòria la setmana passada en un matx molt polèmic volen treure's l'espina que tenen clavada amb el Ripollet guanyant-lo davant la seva afició.

El segon entrenador de l'Olympic, Pitu Julián, diu que per aquest matx espera que canviï la sort en el resultat, però no el joc.

Pitu Julián

Esperem que la sort ens acompanyi i que el joc contuniï igual que els darrers partits.


Es preveu un partit molt similar al de Rubí. El Ripollet té, potser, menys qualitat tècnica individual, però és un equip que destaca pel seu bon joc de conjunt i això serà un dels punts a tenir molt en compte. El matx es disputarà al pavelló de Can Llobet, a partir de dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.