El Winterthur viatja fins a Montserrat amb la intenció de continuar sumant


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat visita en aquesta cinquena jornada de lliga la pista de la Penya Blaugrana Montserrat Monistrol. L'equip local, que està a tres punts dels santcugatencs a la classificació, és el tercer conjunt més golejat de la categoria. Els vermell-i-negres, amb una victòria, s'afiançarien a la part mitja de la taula.

El Winterthur Sant Cugat, que cada dia va a més, tant en els resultats com en el seu joc, s'enfronta a una Penya Blaugrana Monistrol que a la seva pista sol ser bastant perillos, ja que és en ella on ha aconseguit quasi tots els punts que porta fins ara a la lliga. Els vermell-i-negres, que han agafat el ritme de joc d'aquesta Nacional A, esperen continuar amb la seva progressió i oferir la imatge tan bona que han donat en aquests últims tres partits on no han perdut.

El tècnic santcugatenc, Antonio Extremera, parla del rival i diu que s'ha d'anar amb humilitat davant un conjunt que té molta experiència.

Antonio Extremera

És un equip que porta molts anys a la Nacional A i s'ha d'anar amb humilitat.


La competitivitat existent entre els jugadors santcugatencs afavoreix la qualitat del conjunt. A això també s'ha d'afegir el bon estat físic en què es troba el Winterthur, que ajuda a que els santcugatencs puguin jugar amb les seves armes; possessió de pilota i pressió a mitja pista. Tot i això Extremera tindrà 5 baixes per aquest partit. Les lesions i els compromisos de treball són el principal motiu.


El matx serà a partir de dos quarts de sis de la tarda a Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.