Winterthur Sant Cugat - Hospitalet; guanyar per orgull


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat juga com a local davant l'Hospitalet Bellsport, equip que està amb nou punts més que els santcugatencs. L'equip d'Antonio Extremera vol millorar la seva imatge respecte el partit de la jornada anterior on va perdre per 12 gols a 4. D'altra banda els vermell-i-negres han de guanyar per no entrar en la zona de descens.

El Winterthur Sant Cugat rep aquest dissabte a l'Hospitalet, sisè classificat, amb ànims de tornar a ser l'equip de la temporada passada. Els santcugatencs, que venen d'una derrota molt dolorosa davant el Castelldefels, han de sortir enfront l'Hospitalet amb l'única missió de guanyar, ja que una altra derrota afectaria, i molt, a la moral de l'equip i situaria als vermell-i-negres en zona de descens.

El jugador del Winterthur, Jordi Alcoriza, diu que aquest matx, a part de guanyar per millorar la situació a la taula s'ha de fer per orgull després del desastrós partit de la setmana passada.

Jordi Alcoriza

Aquest matx l'hem de guanyar per demostrar-nos s nosaltres mateixos que som un bon equip i que podem fer molt en aquesta categoria.


L'Hospitalet destaca per ser un rival molt lluitador i amb jugadors de qualitat, Té una bona defensa i un bon atac, però és un conjunt irregular que depenen del dia et pot fer un bon partit o no.
El Winterthur, si juga amb confiança i tenint la pilota, pot fer molt de mal a l'Hospitalet. Antonio Extremera no tindrà cap baixa, tret de Rubén que continua sancionat. El partit es disputarà a partir de dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.