L'Olimpyc Lubesa descansa a la Nacional A


  • Comparteix:

L'Olimpyc Lubesa descansa aquest cap de setmana a la Nacional A per la disputa de la Copa del Rei a Saragossa. Els florestans, que es troben a la mitja taula i a vuit punts del descens, aprofitaran aquest parèntesis a la lliga per recuperar a lesionats i seguir entrenant.

Ja hem arribat al final de la primera volta i l'Olimpyc Lubesa es troba situat a la part mitja de la classificació, amb 18 punts i distanciat de la zona de descens. Si fem comparacions amb la temporada passada l'Olimpyc de llavors estava pitjor, situat a només 5 punts del descens i amb una crisis de resultats. En aquesta els florestans no pateixen per la permanència, encara que tampoc es poden refiar, ja que si alguna cosa destaca en aquesta Nacional A és la igualtat entre els equips. Tot i això l'entrenador de l'Olimpyc, Jose Luis Sànchez, diu que l'equip està una mica per sota de les previsions que ell tenia. Segons Sànchez les lesions han estat un condicionant negatiu que ha afectat molt a diversos resultats.

Jose Luis Sànchez

Crec que estem una mica per sota de les nostres possibilitats.


El conjunt florestà no ha tingut molt reforços per la present campanya i sent quasi la mateixa plantilla que l'any passat el joc, els resultats i l'espectacle està sent millor. Per aquesta segona volta l'Olimpyc ha de continuar amb aquesta bona ratxa a casa i treure resultats positius com a visitant. El míster florestà diu que l'objectiu de l'equip es millorar i que l'objectiu es fer en aquesta segona volta de la lliga més de 18 punts, que són amb els que va acabat aquesta primera.

Jose Luis Sànchez

En aquesta segona volta volem fer almenys 19 punts. Millorar respecte a aquest primer tram de la lliga.


L'Olimpyc Lubesa tornarà a la feina el dimarts en el primer entrenament de la setmana. Aquest dissabte toca descansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.