L'Olimpyc Lubesa li fa una maneta al Centelles


  • Comparteix:

L'Olimpyc Lubesa es desfà del Centelles sense gaires dificultats i guanya per 5 gols a 0. Els florestans, que fan una segona meitat molt bona, són els dominadors del partit en tot moment i, a diferència del matx de la setmana passada davant el Sineu, en aquest, tenen molt més encert de cara a porteria. El pivot Rubén Bosch torna a ser expulsat.

El resultat final indica clarament quin va ser el millor damunt la pista de Can Llobet. Només va haver-hi un equip, i aquest va ser L'Olimpyc Lubesa. El conjunt blanc-i-blau, que va fer una primera meitat regular, ja que només va acabar amb un 1 a 0 al marcador, va canviar el xip a la segona per fer un futbol sala molt bonic. El rival, un Centelles condicionat pels pocs jugadors que portava, es va dedicar a defensar i res més. Oportunitats no va tenir, com a molt, tres a quatre. Del joc, només dir, que va consistir en treure pilotes de la seva àrea i intentar aprofitar algun contracop. L'entrenador de l'Olimpyc, José Luis Sànchez, diu que el Centelles va estar molt fluix i que creu que baixarà de categoria.

Jose Luis Sánchez

El Centelles va fer molt poca cosa. Mirant el partit d'aquest dissabte crec que baixara de categoria.


I amb un rival que només es va dedicar que a defensar l'Olimpyc, al principi del matx, no ho va tenir fàcil, ja que es trobava amb un Centelles molt tancat a darrere que no deixava, a partir de mitja pista, avançar fins a porteria. La solució per contrarestar això va ser; tenir paciència i tocar la pilota fins que arribés el primer gol. L'Olimpyc així ho va fer i, quan els florestans van obrir la llauna, després va ser molt més fàcil jugar i continuar ampliant el marcador. Jose Luis Sànchez analitza el matx del seu equip.

Jose Luis Sànchez

Hem fet una primera part fluixeta. La segona, en canvi, ha estat molt millor


Destacar les expulsions de Rubén Bosch per protestar i de José González per una lletja entrada. Recordar que el pivot Rubén Bosch tornava a l'equip després de dues setmanes de sanció.

L'Olimpyc jugarà la setmana vinent a la pista del Sant Vicentí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.