El Winterthur Sant Cugat no aconsegueix la victòria a falta de 40 segons


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat empata a 5 gols a la pista del Jaca en un matx molt igualat. Als santcugatencs li empaten el partit quan queden només 40 segons pel final. L'equip d'Antonio Extremera porta la iniciativa del joc, però no pot aturar l'atac del conjunt local. Tot i aconseguir només un punt els jugadors es mostren satisfets pel joc realitzat.

Aquest va ser d'aquells partits on una jugada decideix el marcador final. En aquest cas no va ser favorable pel Winterthur Sant Cugat, ja que quan veia els tres punts a la seva mà, en una acció puntual, el Jaca, aprofitant una errada defensiva dels santcugatencs, va igualar el matx a 5 gols.
El conjunt vermell-i-negre encara va tenir una darrera jugada per poder marcar, però la sort li va donar l'esquena. Un punt que, mirant la classificació, sap a molt poc, ja que deixa tot més o menys com estava, però que si analitzem el joc realitzat davant el Jaca és molt positiu.
El jugador del Winterthur, Jaume Calleja, comenta com es trobava l'equip després de l'empat.

Jaume Calleja

Al principi estaven fututs pel resultat, però poc a poc hem reflexionat i, la veritat, empatà, tal i com estava el matx, es pot donar per bo


El Winterthur va tenir més pilota que el Jaca, va porta més minuts la iniciativa del joc i això es va reflectir en les nombroses oportunitats de què va disposar. El Jaca, en canvi, va saber aprofitar les seves ocasions i va demostrar que té un atac molt dinàmic i efectiu. El matx va estar dividit en tot; un 50% repartit entre els dos equips en totes les facetes del joc. El però que se li pot posar a l'equip d'Antonio Extremera és la defensa, ja que, durant el partit, els santcugatencs van cometre errades importants. Calleja parla sobre això.

Jaume Calleja

Hem tingut moltes errades defensives. Això està sent un problema durant aquesta temporada.


El Winterthur jugarà la propera jornada a casa davant el Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.