El Winterthur Sant Cugat perd a Salou, però dóna la cara


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat cau a la pista del Playas de Salou, segon classificat de la categoria, per un ajustat 6 a 4. Els vermell-i-negres, que fan un matx molt complert en tots els aspectes del joc, tenen opcions d'empatar fins als últims segons, però algunes decisions arbitrals i el desencert de cara a porteria ho impideixen.

El resultat de 6 a 4 podia haver estat un altre pels interesos del Winterthur Sant Cugat si els àrbitres del matx haguessin xiulat una possible falta a favor dels vermell-i-negres quan quedaven pocs segons pel final. Això hauria significat doble penal pels santcugatencs i l'opció d'empatar.
És molt agossarat insinuar que si el Winterthur hagués xutat aquest doble penal l'empat s'hauria aconseguit, però el que es evident és que; per joc, ocasions i intensitat, el resultats més just hagués estat d'un empat a 5 gols.

Els santcugatencs sempre van anar per darrere al marcador, però, sense perdre-li mai la cara al matx, van tenir caràcter suficient per remuntar un 4 a 1 desfavorable a la segona part i lluitar fins al final per intentar, almenys, empatar el partit. Per aquesta jugada polèmica, ja comentat anteriorment, al Winterthur se li van escapar les opcions d'igualar el partit. Precisament en aquesta mateixa jugada on al Winterthur no li xiulen una falta el Playas Salou ho aprofita per, al contracop, marcar el sisé i definitiu gol. El tècnic vermell-i-negre,
Antonio Extremera, es mostra satisfet per l'esperít de l'equip.

Antonio Extremera

Ha estat un partidàs, un molt bon partit per part dels meus jugadors. No ens mereixien perdre


Extremera parla de l'actuació arbitral. Segons ell van estar molt malament, ja que a part de fallar en moltes decisions de joc van expulsar al porter Jordi Palau i a ell mateix.

Antonio Extremera

Als àrbitres els hinposo un suspés


Amb aquesta derrota el Winterthur torna a la zona de descens. En la propera jornada els santcugatencs rebran al tercer classificat, Laak Sala 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.