Victòria i permanència de l'Olimpyc Lubesa davant el Montornés


  • Comparteix:

L'Olimpyc Lubesa s'assegura la permanència després de guanyar el segon classificat de la lliga, el Montornès, per un ajustat 7 a 5. Can Llobet viu el millor partit de la temporada on tots dos conjunts ofereixen un espectacle futbolístic en tota regla. L'equip de Jose Luis Sànchez, tot i no dominar la possessió de pilota, fa un molt bon matx en línies generals, però sobretot a la part defensiva.

Quina millor manerad'aconseguir la permanència que guanyant a casa i a un dels millors de la categoria, el Montornès. I a més fent un autèntic partidàs, és més, el millor partit de la temporada a Can LLobet. Aquest era l'objectiu de l'Olimpyc Lubesa i amb un treball molt ven fet el va poder aconseguir.
El resultat final de 7 a 5 mostra la gran igualtat que va haver-hi damunt la pista. Cadascú va jugar amb les seves armes. Els florestans amb una defensa excel.lent i aprofitant els contracops, tots ells molt ven portats i definits, i el Montornés amb molta pilota als peus, donant-li molta velocitat, però sense poder superar ni la defensa florestana ni el gran porter de l'Olimpyc Sandro.
El jugador de l'Olimpyc, Martí Àngel, diu que tot l'equip va fer un partit molt complert.

Martí Àngel

Hem fet un molt bon partit en línies generals, però sobretot hem destacat en defensa


D'aquest matx davant el Montornés també s'ha de destacar la gran afluència de públic que es va aplegar a Can Llobet. La millor entrada de tots els partits que s'han disputat a la Floresta.

Amb aquests tres punts, i a falta de tres partits pel final de la temporada, l'Olimpyc Lubesa ja ha assolit la permanència, l'objectiu d'aquesta campanya 2005-2006. Ara toca, segons Martí, guanyar els tres partits que resten i poder acabar en el millor lloc possible a la classificació.

Martí Àngel

Volem guanyar els partits que queden i acabar a la mitja taula, en el millor lloc possible


El proper matx per l'Olimpyc serà dissabte vinent a la pista del Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.