L'Olympic rep el líder de la lliga, el Vilassar de Mar


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta es desplaça a la pista del líder de la lliga, el Vilassar de Mar. Els santcugatencs arriben al partit amb el balanç d'una única victòria en les 6 jornades, l'aconseguida la setmana passada davant el Formentera. El jugador florestà, Martí Àngel, afirma que els líders se'ls donen bé i està segur que faran un bon partit.

La victòria de la setmana passada davant el fins llavors líder, el Formentera, per 5 gols a 4, ha reforçat els ànims de l'Olympic Floresta. Després de 5 jornades sense guanyar, els florestants estaven molt necessitats de punts. En aquests moments, l'Olympic té un balanç d'1 victòria, 2 empats i 3 derrotes. Amb aquests números, l'equip santcugatenc ocupa l'onzena posició del a taula.

Aquest cap de setmana s'enfrontaran a un dels rivals més forts de la lliga, el Vilassar de Mar. Els del maresme arriben invictes i com a líders de la classificació: han guanyat els 6 partits disputats. El jugador de l'Olympic, Martí Àngel, reconeix que els 3 punts de la setmana passada els eren molt necessaris i estar segur que dissabte faran un bon partit davant el Vilassar, ja que els líders sempre se'ls han donat bé.

Martí Àngel

Estic segur que farem un bon partit perquè els líders sempre se'ns han donat bé


El partit es juga dissabte a la pista del Vilassar de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.