El Winterthur Sant Cugat aixeca el vol a la pista de l'Esplugues


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat guanya a la pista de l'Esplugues per 5 gols a 8. El conjunt santcugatenc, que millora molt el seu joc respecte a la setmana passada, es desfà de l'equip local sense gaires problemes i mostra la seva superioritat davant un Esplugues sense idees. Amb aquest resultat els vermell-i-negres continuen a la part alta de la classificació.

Amb una actitud molt ambiciosa el Winterthur Sant Cugat va sortir a la pista de l'Esplugues amb una única idea: guanyar per seguir als llocs capdavanters de la taula. I ho va fer millorant el joc en comparació al partit de la setmana passada i tornant a agafar el bon nivell mostrat en jornades anteriors.

Des dels primers minuts els vermell-i-negres van ser els dominadors del matx, ja que la possessió de pilota i les millors ocasions sempre van caure del bàndol santcugatenc. Amb aquesta superioritat el Winterthur va manar al marcador sent molt superior a l'equip local. L'Esplugues, amb poques idees, va intentar contrarrestar el bon joc del Winterthur amb una defensa molt dura i sortint al contraatac. L'entrenador del Winterthur, Jaime Martínez, diu que l'Esplugues és un bon equip, però que la banqueta va ser la diferència entre tots dos conjunts.

Jaime Martínez

Nosaltres teniem més banqueta que ells i això crec que ha estat la diferència del partit


El resultat final de 5 a 8 mostra la diferència de qualitat entre les dues plantilles i va deixar clar que els jugadors del Winterthur s'havien sobreposat a l'ensopegada de la setmana passada. Martínez creu que els jugadors tenen una bona mentalitat per afrontar les derrotes. A part d'això, el tècnic vermell-i-negre destaca la bona feina en l'apartat físic, ja que segons ell l'equip està molt bé i això permet aguantar fins al final amb un ritme alt.

Jaime Martínez

Hem de destacar el treball físic, ja que es nota al final dels partits


El Winterthur continua als primers llocs de la classificació. El proper matx pels santcugatencs serà davant la Penya Blaugrana Solsona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.