El Winterthur Sant Cugat, a consolidar-se a la zona alta


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat visita la pista del Sícoris 'B', equip de mitja taula del grup 2 de la Nacional B. L'equip de Jaime Martínez, que és tercer, es planteja l'objectiu d'anar partit a partit i no pensar amb el liderat que ara es troba en mans del Natació Sabadell.

Nova prova per al Winterthur Sant Cugat. Els de Jaime Matínez, que són tercers classificats, han de guanyar si no volen perdre l'estela dels dos primers classificats, Natació Sabadell i Sant Andreu de la Barca. Els vermell-i-negres reben amb aquesta obligació de victòria el Sicoris "B", un equip de la mitja taula que, a hores d'ara, ocupa la desena posició. Tot i la diferència a la taula, el partit es preveu difícil per als santcugatencs. Així ho explica Jaime Matrínez, l'entrenador vermell-i-negre.

Jaime Martínez

A casa nostra també ens ho va posar molt difícil...crec que serà un partit molt difícil perquè és un equip que juga amb porter i jugador.

En cas de victòria, el Winterthur podria reduïr, o com a mínim mantenir, la diferència de vuit i set punts que té amb el primer i el segon classificat. Tot i això, Martínez creu que l'equip no ha de pensar en el lideratge sinó en anar sumant partit a partit.

Jaime Martínez

No pensem de moment amb el Sabadell. Pot ser tornarem a retrobar el joc de principi de temporada


El partit es disputarà el dissabte a les 16:30 a Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.