L'Olympic, en ratxa, a pel derbi


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta rep el Ripollet amb els ànims d'haver sumat dues victòries consecutives en els darrers partits de lliga. Guanyar dissabte representaria pels florestans distanciar-se dels seus rivals directes a la lluita del descens. Els visitans, per la seva banda, venen de perdre amb l'Atlètic Terrassa.

En pocs dies sembla que es comença a girar la truita en l'Olimpyc Floresta. Encadenar dues victòries consecutives i, a més, amb resultats contundents, ha pujat la moral al vestidor. Sense anar més lluny, la setmana passada, els de Pepe Sánchez van guanyar 4 a 8 a l'Escola Pia, un equip que es troba a la part mitja de la taula. El segon entrenador floestà, Pitu Julián, descriu els ànims de la plantilla.

Pitu Julián

Les dues últimes victòries a la lliga ens han pujat la moral


Malgrat aquesta injecció d'optimisme, l'equip no es pot confiar. Les últimes posicions de la taula són molt ajustades i una derrota retornaria el conjunt de La Floresta a les places de descens. Pitu Julián parla de la inestabilitat d'aquesta lliga.

Pitu Julián

7 equips estem lluitant per evitar la zona de descens


El partit es juga dissabte a dos quarts de set de la tarda a la pista de l'Olimpyc.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.