Els miracles sí que existeixen per l'Olimpyc Floresta


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta guanya a la pista del Formentera per 5 gols a 6 en un matx molt disputat. Els florestans, que fan una mala primera part, aconsegueixen remuntar un 5 a 1 a falta de nou minuts pel final i amb dos jugadors expulsats durant 3 minuts: José González i el porter Esteban Miñarro. El conjunt blanc-i-blau es mostra molt satisfet pel resultat i pel gran esforç realitzat en el darrer tram del partit.

Victòria èpica de l'Olimpyc Floresta a la pista del Formentera. Els florestans, que anaven amb només set jugadors a jugar a les illes, van aconseguir remuntar un matx que se´ls havia posat molt difícil quan quedaven només nou minuts per acabar el partit. El resultat era de 5 a 1i l'Olimpyc tenia a dos jugadors expulsats: José Gonzàlez i Esteban Miñarro, amb dues decisions arbitrals molt polèmiques.

Veient la situació, l'Olimpyc va intentar aguantar els tres minuts reglamentàris amb només dos jugadors de pista i el porter, contra l'equip sencer del Formentera. El conjunt de José Luis Sànchez va poder mantenir la seva porteria a zero, i novament amb els quatre jugadors de pista va començar a marcar gols i a remuntar el resultat. Al final va poder capgirar el marcador i emportar-se tres punts molt importants. Un autèntic miracle.

Ho explicava ahir el jugador Martí Àngel al nostre company David Rodríguez en el programa "Esport En Marxa" de Ràdio Sant Cugat.

Martí Àngel

Tot i fer una primera part fluixa, l'equip va saber reaccionar a la segona.


L'Olimpyc rebrà en la propera jornada al Vilassar de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.