EL Winterthur ja és segon a la lliga


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat ascendeix un lloc a la classificació i se situa segon a la lliga després de la victòria davant el Castelldefels per 10 a 4 i la derrota del Sant Andreu de la Barca. El conjunt de Jaime Martínez aconsegueix una victòria molt còmoda enfront un Castelldefels que no posa en perill els tres punts dels santcugatencs.

Partit fàcil del Winterthur Sant Cugat davant el Castelldefels i jornada rodona, ja que els vermell-i-negres s'han posat segons amb els mateixos punts que el Sant Andreu de la Barca, 42, després que els andreuencs perdessin per 3 gols a 4 enfront el Sant Julià de Lòria.

Poca gent s'imaginava que el Sant Andreu perdria amb un dels cuers de la categoria, però els del Principat, amb un molt bon futbol sala, han aconseguit guanyar i ajudar, de pas, als vermell-i-negres, que no van tenir cap problema per desfer-se d'un Castelldefels molt inferior. El resultat així ho mostra: 10 a 4.

La qualitat individual i de conjunt es va imposar a l'esforç i a la lluita. Els continus errors del Castelldefels van ser aprofitats per un Winterthur molt segur en defensa i en atac.El jugador del Winterthur Cristian Rabadan explica com es va desenvolupar el matx.

Cristian Rabadan

A la primera part ja guanyavam 5 a 1, i a la segona, sense relaxar-nos, hem continuat jugant amb velocitat i encert de cara a porteria


Rabadan també parla de l'ensopegada del Sant Andreu de la Barca i diu que ara el que toca es mantenir-se en aquesta segona posició i guanyar al Sant Andreu quan vingui a jugar a Sant Cugat.

Cristian Rabadan

Estem molt contents per estar segons a la classificació


El proper partit pel Winterthur serà com a visitant a la pista de la Penya Blaugrana Castelldefels.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.