En busca d'una victòria per seguir somiant


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat visita la pista del Tàrrega amb la intenció de sumar una nova victòria. Els santcugatencs, amb la moral molt alta després de la gran victòria de la setmana passada, han de guanyar si volen aspirar a l'ascens.

El 14 a 2 amb el que el Winterthur va apallissar el Sant Andreu de la Barca ha donat ales als de Jaime Martínez pels últims i decisius partits de la temporada. Però una derrota tallaria en sec les opcions dels vermell-i-negres per ascendir a la Nacional A. Per això s'ha d'anar amb peus de plom al camp del Tàrrega, el proper rival. Un conjunt que no s'hi juga res però que a casa apreta molt. El president del club santcugatenc, Josep Maria Zapater,explica els punts forts del rival.

Josep Maria Zapater

El Tàrrega és un equip que a casa seva treu molt bons resultats. Ens costarà bastant


L'objectiu de l'equip és arrebatar el segon lloc al Martorell "B", segon classificat. Queden dues jornades i els de Martorell tenen els mateixos punts que els santcugatencs però amb un partit menys.Per tant, s'ha d'esperar que punxin per superar-los. Hi ha, però, una opció de quedar tercers i pujar. L'explica Zapater.


Josep Maria Zapater

El futur del Martorell"B" està a l'aire per la situació del primer equip. Potser sent tercers pujem


El partit es disputarà a Tàrrega dissabte a dos quarts de sis de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.