El Winterthur acaba la temporada amb golejada


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat goleja per 9 gols a 1 al Gimnàstic de Tarragona en l'últim matx de la temporada. Els vermell-i-negres mostren la seva superioritat davant un rival molt fluix. Deprés de trenta jornades, els santcugatencs acaben tercers a la lliga sent l'equip més golejador amb 188 gols a favor.

Amb molt bon regust de boca a acabat el Winterthur Sant Cugat la present temporada: golejant per 9 a 1 al Gimnàstic Tarragona, aconguint un meritòri tercer lloc a la classificació i ostentant el premi al equip més golejador de la lliga amb 188 gols. No es pot demanar més per aquest final de campionat.

Els tarraconins del Gimnàstic no van ser prou equip per poder posar en dificultats a un Winterthur molt superior en tots els aspectes del joc. Els jugadors de Jaime Martínez van fer un partit molt complert, tant en defensa com en atac, el resultat de 9 gols a 1 així ho mostra.
El pivot del Winterthur, Marc Casas, parla del partit i del final de temporada.

Marc Casas

Hem acabat la temporada amb un molt bon regust de boca


Els resultats obtinguts durant aquesta campanya han estat sorprenents mirant l'equip amb el que partia el Winterthur Sant Cugat. Joventut i in-experiència eren els factors a tenir en compte. L'objectiu progresar i formar un bon equip per l'any vinent donar el salt a la Nacional A amb un ascens. Aquest projecte quasi s'avança aquesta temporada al acabar tercers de la lliga. Casas confia en la plantilla i diu que després del que s'ha fet en aquest 2006-2007 l'objectiu pel curs esportiu vinent es pujar sí o sí.

Marc Casas

L'objectiu per l'any vinent es pujar de categoria


Tot i finalitzar la lliga, el Winterthur no posarà el punt i final a l'activitat esportiva, ja que continuarà entrenant-se i disputant alguns partits amistosos.

Des de la junta directiva també s'ha valorat molt positivament aquesta temporada. El president del club, Josep Maria Zapater valorava ahir al programa Esport en Marxa l' actuació del seu equip i analitzava l'actualitat del club. Escoltem un fragment de l'entrevista de Joan Garcia al president vermell-i-negre.


Josep Maria Zapater

Ningú s'esperava una temporada tan bona


Estarem expectants per veure què depara al Winterthur la 2007/08.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.