L'Arenys massa líder pel Winterthur


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat de futbol sala cau a la pista del líder, l'Arenys de Munt, per 4 a 1. Els de Jaime Martínez desaprofiten nombroses ocasions de gol davant un rival molt inferior als vermell-i-negres.

Els que no van veure el partit entre l'Arenys i el Winterthur i escolten el 4 a 1 final a favor dels del Maresme poden pensar que els locals van ser clarament superiors als santcugatencs. La realitat és ben diferent.
Els de Jaime Martínez van estavellar 8 pilotes al pal i la figura del matx va ser el porter local. Amb això queda tot dit. El fet diferencial és que els santcugatencs van estar molt desenecertats en atac i els locals van materialitzar les poques ocasions de gol que van disposar. La primera meitat acabava amb un 2 a 0 del tot injust. A la repressa tercer gol de l'Arenys. Aquest fet va portar als santcugatencs a utilitzar el jugador-porter i retallar distàncies amb el 3 a 1. A les acaballes del partit, els locals establien el 4 a 1 definitiu. Carlos Chavarría, jugador del Winterthur, ja pensa en el proper partit i treu importància a la desfeta.

Carlos Chavarría

Esperem guanyar el proper partit per no perdre el grup capdavanter de la classificació


Els vermell-i-negres rebran la propera jornada al Palau i Solità que té 3 punts com els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.