Toni Molina agafa el relleu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Toni Molina és el nou cap de la secció de gimnàstica rítmica i estètica del Club Muntanyenc. La Junta Electoral ha proclamat la seva candidatura, l'única presentada, com la guanyadora. Molina, anteriorment cap delegat de la secció, assegura que vol continuar amb la tasca feta per Marta Batllori, a qui substitueix en el càrrec.

Batllori va presentar la seva dimissió el passat 22 de gener i, en aquella mateixa data, Toni Molina va substituir-la durant tres mesos abans de la convocatòria de noves eleccions. Unes eleccions en què l'única candidatura presentada ha estat la de Toni Molina, qui per tant es converteix en el nou cap de la secció de gimnàstica rítmica i estètica del Club Muntanyenc. Molina explica que seguiran amb el projecte de Marta Batllori.

Toni Molina

Volem continuar amb la tasca feta per la Marta Batllori. Volem consolidar la gimnàstica rítimica i estètica.




La nova junta de la secció incorpora dues cares noves per consolidar les disciplines de gimnàstica. De moment, està confirmada l'organització del campionat provincial de rítmica i Molina avança que han demanat l'organització del Campionat d'Espanya d'Estètica del 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.