GOLF: El Golf Sant Cugat acomiada l'any amb un Proam entre els infantils i els professionals del club


  • Comparteix:

El Club Golf Sant Cugat organitza durant tot el dia d'avui un Proam amb els jugadors infantils de l'escola. Els golfistes professionals del club, Ivo Giner, Paula Martí i Fernando Roca seran els professors. Aquest Proam també servirà per acomiadar l'any en forma de festa nadalenca amb els més petits de l'escola.

Aquest serà el segon any consecutiu que el dia 23 de desembre, data marcada, principalment, per les festes de Nadal, el Golf Sant Cugat organitzi un Proam pels jugadors de l'escola infantil. La setmana passada ja va haver-hi un amb molt d'èxit, però amb els més petits. Per aquesta segona cita s'espera la mateixa resposta i alhora un gran nombre de nois.
Un dels monitors i responsables d'aquest Proam, Ivó Giner, explica, exactament, de què es tracta.

Ivo Giner

Serà com una festa de Nadal.


Amb Ivó Giner també hi seran altres golfistes de Sant Cugat com la Paula Martí i el Fernando Roca. Familiars i amics gaudiran amb una jornada plena de sorpreses, ja que, a banda de jugar-se aquest torneig hi haurà regals i alguna sorpresa més. Giner diu que serà una festa molt familiar.

Ivo Giner

Hi hauran sorpreses pels nois.


Aquest Proam també pot servir per veure el nivell de les joves promeses del golf santcugatenc. Segons Giner l'important és que els nois s'ho passin bé i gaudexin en el camp.

Ivo Giner

L'important és que s'ho passin bé i disfrutin en el camp.


Esperem que sigui així i que tots els presents gaudeixin d'un dia que serà molt especial, en concret, pels nois de l'escola infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.