El Club de Golf Sant Cugat acull aquest dilluns el 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja

Un centenar de golfistes participaran en aquest torneig, els beneficis del qual es destinaran a obtenir aliments per a persones en vulnerabilitat


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'esdeveniment / Foto: SisquellaGrup

Detall del cartell de l'esdeveniment / Foto: SisquellaGrup

Un centenar de golfistes participen aquest dilluns al matí al 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja, organitzat per Sisquella Grup. Els fons que es recaptin aniran destinats a l'adquisició de 10 tones d'aliments ecològics per a persones afectades per la crisi social i econòmica provocada per la Covid-19, en el marc del projecte Pla Creu Respon.

Els aliments que s'adquiereixin, principalment oli, llet i peix blau en conserva, tindran certificat ecològic de Veritas i es lliuraran íntegrament a la Creu Roja. L'acte estarà conduït pel periodista santcugatenc Xavier Bosch i comptarà amb la presència del CEO de SisquellaGrup, Lluís Sisquella, el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i el membre del consell assessor de l'entitat i del Consell Consultiu de SisquellaGrup, Jordi Cardoner, a més de representants dels espònsors de l'esdeveniment esportiu: Veritas, FIATC Fundació, Damm Fundació, EKON, Total Energies, CíaLuz i Nivell Publicitari.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.