El 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja permet comprar més de 10 tones d'aliments

Una vuitantena de jugadors ha col·laborat amb la jornada esportiva i solidària


  • Comparteix:

Imatge dels voluntaris de Creu Roja / Foto: Creu Roja

Imatge dels voluntaris de Creu Roja / Foto: Creu Roja

Més de 10 tones d'aliments ecològics de Veritas per a persones afectades per l'impacte econòmic de la pandèmia. Aquest és el resultat final de la recaptació del 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja, al qual han participat 80 jugadors per col·laborar en aquesta iniciativa esportiva i solidària organitzada per Sisquella Grup aquest dilluns al Club de Golf Sant Cugat.

Durant la cloenda del torneig, conduïda pel periodista Xavier Bosch, el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet Torné, ha destacat la importància que les empreses s'impliquin en projectes com aquest, especialment en un moment en què la pandèmia ha afectat un gran nombre de famílies a Catalunya.

De la seva banda, el membre del consell de Sisquella Grup i del consell assessor de la Creu Roja, Jordi Cardoner i Casaus, ha donat les gràcies a tots els implicats, com el Club de Golf Sant Cugat, la trentena de persones voluntàries de la Creu Roja i els patrocinadors de l'esdeveniment.

El torneig ha comptat amb el patrocini de Veritas, Fiatc Fundació, Ekon, Damm Fundació, Nivell Publicitari, Total Energies i Cíaluz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.