Tusquets i Terol a l'Internacional de València


  • Comparteix:

Les golfistes santcugatenques Inés Tusquets i Diana Terol participaran a partir d'avui a València al Campionat Internacional d'Espanya. Després de guanyar fa dues setmanes l'Interclubs d'Espanya, les santcugatenques intentaran fer un bon paper en aquesta competició. Les golfistes, que acaben de classificar-se pel Campionat d'Europa de Clubs que tindrà lloc al setembre, s'entrenaran per l'Europeu disputan campionats individuals.

Les golfistes santcugatenques no paren. Després de quedar campiones d'Espanya d'Interclubs fa 15 dies a Madrid, Inés Tusquets i Diana Terol tenen avui una important cita a València, ja que han de disputar el Campionat Internacional d'Espanya. Després de dos rondes d'entrenaments, les santcugatenques intentaran classificar-se pel
quatre final de la competició. Tot i el gran nivell de les participants, la golfista santcugatenca Inés Tusquets espera fer un bon paper en aquesta competició.

Inés Tusquets

Cada any la competició és més fàcil perquè ens coneixem més


Fins finals de setembre, en què disputaran el Campionat d'Europa per Clubs, les tres golfistes santcugatenques que aniran a l'Europeu, Inés Tusquets, Diana Terol i Judith Chávez, dedicaran els seus esforços a preparar-se per aquesta important competició i ho faran participan en diferents campionats individuals. Escoltem Inés Tusquets.

Inés Tusquets

Primer de tot, disputarem campionats individuals i, més endavant, a l'agost, farem concentracions juntes


El Campionat d'Europa per Clubs, un dels més importants del continent, durarà quatre dies i hi participaran tres representants del club que hagi quedat primer al seu país. Per Tusquets, aquesta serà una experiència única.

Inés Tusquets

Serà una gran oportunitat i molt bonica perquè representes al teu club


Abans de disputar aquest torneig europeu, però, les golfistes santcugatenques participaran en diferents tornetjos. El primer, el Campionat Internacional d'Espanya que comença avui a València.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.