Nacho Feliu i Alberto Calvo, primers al campionat doble de professionals


  • Comparteix:

Els golfistes santcugatencs Nacho Feliu i Alberto Calvo s'imposen al campionat doble de professionals celebrat al Golf Sant Joan. La parella realitza dos recorreguts rallant la perfecció i supera per un sol cop els segons classificats. Els també santcugatencs Fernando Roca i Fernando Chaves finalitzen en quarta posició.

Aquest campionat doble professional es disputa per parelles i en dos recorreguts. El primer recorregut és en modalitat greensome, és a dir, cada jugador fa una sortida des del tee i, a partir d'aquí, s'escull la bola més ben col·locada i els jugadors la colpegen alternativament. En canvi, el segon recorregut és en modalitat fourball, és a dir, cada membre de l'equip juga la seva bola i s'anota com a resultat la millor de les dues.

L'edició d'enguany, disputada entre dilluns i dimarts al Golf Sant Joan, ha tingut un clar color santcugatenc. La parella formada per Nacho Feliu i Alberto Calvo es va imposar després d'un emocionant frec a frec en els últims forats amb la parella gironina Gerard Pera i Xavier Guzman. Els santcugatencs van mantenir la calma en els moments decisius i es van imposar als gironins per un sol cop. El santcugatenc Alberto Calvo comenta que tan ell com el seu company van estar a un bon nivell.

Alberto Calvo

El primer dia ens vam compenetrar molt bé i en el segon recorregut vam estar molt encertats.


A part dels guanyadors, la competició va tenir més representació santcugatenca. La parella formada per Fernando Roca i Fernando Chaves van tenir també una bona actuació i va finalitzar quarta a 3 cops dels primers. A més a més, Jesús Chaves Ferrer i Jesús Chaves Urrasco van finalitzar onzens i els també santcugatencs Txomin Hospital i Jorge Feliu van acabar en trentasetena posició.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.