El Club de Golf Sant Cugat, cinquè a l'Europeu


  • Comparteix:

L'equip femení del Club de Golf Sant Cugat finalitza cinquè a l'Europeu que s'ha celebrat a Bèlgica. Inés Tusquets, Diana Terol i Judith Chaves sumen un total de 452 cops, a 11 de les campiones, les italianes de l'Asolo. Les santcugatenques es marquen com a pròxim objectiu l'Estatal que es disputarà a la nostra ciutat.

L'equip del Club de Golf Sant Cugat, guanyador a l' abril de l'Interclubs d'Espanya, ha finalitzat cinquè a l'Europeu que s'ha disputat al Royal Hainaut Golf Club belga.

Inés Tusquets, Diana Terol i Judith Chaves han estat les representants del conjunt amb la capitana Montse Artigas al capdavant. Les santcugatenques han tingut possibilitats de triomf fins a la tercera jornada en què les dificultats del camp i la falta d'encert han estat factors negatius pel nostre equip.
Tot i així, el capità del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, creu que l'experiència ha estat molt bona, encara que reconeix també que s'esperaven uns resultats una mica millors.

Joan Monzó

Ha estat una experiència molt bona, tot i que esperàvem uns resultats millors


Al final de cada jornada es sumaven únicament les dos millors voltes de las tres components de cada equip. Tot i que les de Sant Cugat comptaven amb la presència de Diana Terol, que ve de guanyar el Campionat Internacional de Suïssa Femení, no ha estat suficient per finalitzar entre les tres primeres classificades.
Malgrat ser la primera vegada que les santcugatenques participaven a l'Europeu, Monzó, creu que les golfistes van saber portar bé la pressió.

Joan Monzó

Estan acostumbrades a jugar sota pressió, van respondre bé


El club italià Asolo GC, guiat per la fenomenal Anna Rossi, autora d'una volta de 69 cops, es va imposar a l'europeu amb un total de 441 cops, 11 menys que les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.