Paula Martí, sisena a l'Estatal, i Chaves, 25è


  • Comparteix:

La golfista santcugatenca Paula Martí finalitza sisena al Campionat d'Espanya Femení de Professionals, a deu cops de la guanyadora, Marta Prieto. En la categoria sènior masculí, el santcugatenc Jesús Chaves ha acabat en 25a posició.

El campionat d'Espanya de golf celebrat aquest cap de setmana a Alacant ja té guanyadors. L'andalussa Marta Prieto i el gallec Emilio Rodríguez són els vencedors d'aquesta competició.
En el quadre femení, Marta Prieto ha sumat un total de 212 cops, 4 sota el par del camp. La representant santcugatenca, Paula Martí, ha finalitzat sisena amb 222 impactes, 6 sobre el par del camp. Martí entrenarà una setmana a la nostra ciutat i després marxarà cap als Estats Units, Daytona, per recuperar la targeta del circuit americà.
Pel que fa a la categoria masculina, el gallec Emilio Rodríguez va sumar 218 cops, 2 més que el par del camp. E l santcugatenc Jesús Chaves ha ocupat la 25a posició amb 239 impactes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.