El Golf Sant Joan seu del duel Catalunya-Madrid


  • Comparteix:

Eric capintero competeix amb Cataluya

Eric capintero competeix amb Cataluya

El Club golf Can Sant Joan acull avui el match entre jugadors del programa Eagle de la Federació Catalana de Golf i els de l'escola Nacional Amateur de la Federació Espanyola. Entre els competidors catalans hi ha els santcugatencs Eric Carpintero, Albert Vilarassau i Marc Moyano i la golfista del Sant Joan Èlia Folch.

El Match es jugarà un cop l'any, a doble enfrontament. La primera cita d'aquest duel recent instaurat és avui a partir de les 10:00 al Club Golf Sant Joan. La modalitat de joc és "match-play", jugant un contra un i comptant el nombre de forats guanyats i no de cops invertits.
Per una banda, participen els jugadors de la Blume de Madrid. Per l'altra, els jugadors del CAR de la Federació Catalana. Entre ells, el santcugatenc Eric Carpintero i la golfista del Sant Joan Èlia Folch. La jove jugadora ha afirmat a Cugat.cat que l'objectiu és clar: guanyar a la delegació madrilenya.


Èlia Folch

Estem bastant motivats. Volem agafar experiència i guanyar


Tot i que hi ha un esperit competitiu entre els joves golfistes, l'objectui és que els jugadors d'alt nivell dels centres d'alt rendiment puguin competir entre ells per millorar de cara al futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.