Larrazábal campió de l'Open de Munic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal guanya l'Open de Munic superant al castellonenc Sergio Garcia en el play off de desempat després de finalitzar la quarta jornada igualats 16 sota par. Amb aquesta victòria Larrazábal torna a guanyar un torneig després de tres anys en blanc i puja 90 llocs al rànquing mundial.

Des de l'Open Alstom de França del 2008 que Larrazábal no aconsegueix guanyar un torneig de l'European Tour i el seu retrobament amb triomf ha estat per la porta gran superant a Sergio Garcia en el desempat. El golfista castellonenc ha recuperat la seva millor versió a Munic i ha posat les coses molt difícils a Pablo Larrazábal que ha tancat la jornada amb un quatre sota par que li ha donat l'empat final amb Garcia.

En el desempat, tot ha estat molt igualat fins al cinquè forat on Larrazábal ha fet un cop menys que Garcia i s'ha endut la victòria final. Un triomf que dóna a Pablo Larrazábal un impuls a la classificació i puja fins el lloc número 90 del rànquing mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.