Larrazábal és 12è en la 'Cursa a Dubai'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal continua sent un dels favorits per disputar la 'Cursa a Dubai' de golf que tanca la temporada al mes de desembre i que reuneix els 15 golfistes amb més guanys monetaris de la temporada. Quan ja s'ha disputat dos terços de la temporada, Larrazábal se situa 12è i és l'únic golfista català entre els quinze primers classificats.

Larrazábal ha disputat fins el moment 19 tornejos de l'European Tour havent aconseguit un triomf a l'Open de Munic, un tercer lloc a l'Open d'Espanya, un quart lloc a l'Open de Gal·les i un cinquè a l'Avantha Masters d'India. Uns triomfs que li han reportat la majoria de beneficis monetaris de la temporada i que l'han catapultat a la 12a posició en la lluita pel prestigiós Open de Dubai que tanca la temporada entre els 15 millors golfistes de la temporada en quant a guanys.

Larrazábal és 12è amb uns guanys de 779.410 euros. La classificació la comanda el britànic Luke Donald amb 3.156.696 euros i també trobem els espanyols Álvaro Quirós que és 9è amb 845.869 euros i Miguel Ángel Jiménez que és 11è amb 815.403 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.