El Club de Golf Sant Cugat cerca mesures per eixugar el seu deute


  • Comparteix:

Imatge del club santcugatenc

Imatge del club santcugatenc

La junta directiva del Club Golf Sant Cugat treballa en l'elaboració d'un pla estratègic per eixugar el deute estructural de l'entitat. Segons el diari 'Expansión', aquest pla preveu l'entrada de nous socis i l'ampliació de l'oferta de serveis, entre d'altres mesures. La intenció de la junta és, segons aquest diari, equilibrar els comptes durant el 2012.

El pla, que es presentarà durant aquest mes, té l'objectiu de cercar fórmules que permetin augmentar els ingressos ordinaris, xifrats en 3'3 milions d'euros, per cobrir les despeses que enguany sobrepassen el pressupost del club en 200.000 euros.

L'estratègia buscarà incrementar el nombre d'associats - actualment en té 1.240 - a través d'una campanya comercial i amb la creació del presoci, una figura que d'entrada no pagarà matrícula però la mensualitat serà més alta que la resta de socis. Al cap de dos anys de permanència al club, podrà fer-se soci amb una matrícula inferior a l'habitual.

En aquest paquest de mesures també hi ha l'ampliació del camp de pitch and putt, que passarà a tenir 18 forats, actualment en té nou.

També es preveu la reducció de costos i ja s'jan engegat negociacions amb algunes de les empreses proveïdores. Segons el rotatiu econòmic, l'entitat descarta acomiadar cap dels 42 treballadors que té en nòmina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.