Més de 100 inscrits al 2n Torneig de Golf Pericos de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la 1a edició del Torneig

Imatge de la 1a edició del Torneig

Més d'un centenar de persones s'han inscrit a la 2a edició del Torneig de Golf Pericos de Sant Cugat que es disputa aquest dissabte a les instal·lacions del Golf Sant Cugat. L'organitzador del torneig, Miquel Rams, espera que el dia serveixi per passar una bona estona i fer gran el nom del Real Club Deportiu Espanyol dins de la ciutat.

La segona edició del Torneig Pericos de Sant Cugat ja està en marxa i l'organització destaca que enguany hi haurà sorpreses en forma de regals. Els guanyadors s'enduran una estada d'un cap de setmana a l'hotel del Golf de Peralada i també una altra al Golf Sant Marc. També hi haurà premis en forma de pernil per als participants que acostin més la pilota en els quatre Par 3 dels que disposa el camp. L'organitzador del torneig, Miquel Rams, destaca que la intenció és passar-ho bé i per donar a conèixer la Penya Pericos de Sant Cugat.

Miquel Rams

La Penya organitza el torneig per passar-ho bé, per fer nom de l'Espanyol i de la Penya Pericos de Sant Cugat.





El torneig acabarà amb la ja tradicional botifarrada que enguany comptarà amb la col·laboració de la xarcuteria Feliu Gríful.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.